Hypotéka na bydlení

Hypotéky na bydlení slouží k financování nového bydlení. Tyto hypotéky využívají často mladí lidé, kteří nemají šanci našetřit na vlastní bydlení a musí si alespoň část peněz půjčit. Pokud nemáte našetřené vlastní peníze a přesto chcete vlastní bydlení, pak využijte hypotéku na bydlení, v některých případech je výhodný i úvěr ze stavebního spoření. Ale hypotéky na bydlení jsou jednoznačně nejvíce používanou variantou pro financování vlastního bydlení. Peníze z hypotéky můžete využít na nový byt či nový dům. Číst zbytek příspěvku »


Americká hypotéka

Americká hypotéka je dobrá v tom, že můžete peníze použít na cokoliv. Nikdo později nekotroluje na co jste peníze z americké hypotéka použili. Pojem americká hypotéka se používá v případě, že dáte do zástavy dům a za to vám bude poskytnuta hypotéka s výhodnými úrokovými podmínkami a nebudete vázán použitím peněz. V určitých situacích může být americká hypotéka velmi výhodná. Často se používá například v případě velkého zadlužení, kdy klient může touto variantou získat hodně peněz za hodně nízký úrok. Musí však vždy splňovat přísné podmínky banky a to bývá v některých případech problém. Číst zbytek příspěvku »


Nebankovní hypotéka

Nebankovní hypotéka je produkt pro ty lidi, kteří z nějakých důvodů nedostali klasickou bankovní hypotéku. Každý si chce zřídit vlastní bydlení. Našetřit na vlastní bydlení je však v dnešní době téměř nemožné. Proto většina lidí využívá na získání peněz pomocí bankovní hypotéky. Bankovní hypotéky mají ale svá pravidla a většinou musíte mít dostatečný příjem (alespoň 25 000 Kč, pod tuto částku získáte větší hypotéku jen velmi těžko) a nemít záznam v bankovním registru dlužníků. Tam jste se mohli dostat, pokud jste měli v minulosti problém se splácením určitého úvěru nebo leasingu či jiného úvěru. Lidé, kteří nemají dostatečný příjem na klasickou bankovní hypotéku či mají záznam v bankovním registru dlužníkovi však mají další možnost a to je využití nabídek od nebankovních společností a jejich produktu nebankovní hypotéka. Číst zbytek příspěvku »


Hypotéka bez dokládání příjmu

Hypotéka bez dokládání příjmu je pro lidi, kteří si chtějí vzít hypotéku na bydlení a nechtějí dokládat výši svých příjmů ze zaměstnání či podnikání. A tak je jejich volbou hypotéka bez doložení příjmů. Hypotéka je finanční produkt, který je většinou určen na koupi nové nemovitosti. Nejčastěji se jedná o nový dům či nový byt. Hypotéka má dobré úročení, protože společnost která vám půjčí má jistotu, že získá své peníze zpět. Protože za splacení ručíte svým novým domem či bytem. Banky v současnosti nabízejí velmi výhodné půjčky a hypotéky, ale pokud nechcete dokladovat své příjmy, tak je pro vás určena hypotéka bez doložení příjmů. Nemusíte nosit žádné potvrzení o výši vašich příjmů a přesto dostanete hypotéku. Číst zbytek příspěvku »


Hypotéka bez registru

Hypotéky bez registru nenabízí žádná banka a proto musíte oslovit nějaké nebankovní společnosti. Když máte záznam v registru dlužníků je větší šance, že budete mít problémy se splácením. Přesto některé nebankovní společnosti nabízejí hypotéky bez registru. V jejich inzerátech hraje slovíčko bez registru hlavní roli. Nebankovní společnosti na sebe berou větší odpovědnost při poskytování hypotéky, protože máte záznam v registru dlužníků. Číst zbytek příspěvku »